Contact

gerard doustraat 33/35
1072 vk amsterdam

tel: 020-6719216 / 06-47234065
e-mail: info@saraylokanta.nl

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 15:00 tot 00:00 uur.
Keuken open van 15:00 tot 22:00 uur.
Maandag gesloten.
(voor groepen of feesten neem contact op: 06-47234065)

Besloten feesten

U hebt de mogelijkheid om de helft van de zaal te reserveren. Het restaurant bevindt zich in twee verbonden ruimten, die door middel van het gordijn visueel gescheiden kunnen worden. Neem voor catering of besloten feesten contact via e-mail op.

Overnachting B&B oLive

Zoekt u een hotel?
Bekijk hier ons website voor B&B oLive [link]

Boven het restaurant bevindt zich Bed and Breakfast Olive, waar eigenaar Huseyin van Saray Lokanta u graag als gast ontvangt. U kunt verblijven in 2 luxe ruime moderne kamers op de derde verdieping en gebruik maken van een gedeelde volledig ingerichte keuken en douche. De kamers zijn ieder voorzien van twee single bedden die tot een twin bed omgebouwd kunnen worden, WiFi, minibar, TV/DVD en safe. U heeft de mogelijkheid om het hele appartement te boeken. Onze Bed and Breakfast wordt hoog gewaardeerd, vanwege de gastvrijheid en nette kamers. De recensies kunt u o.a. bij Booking.com raadplegen.

Parkeren

Wij adviseren u de P+R locaties te gebruiken en met openbaar vervoer naar De Pijp komen. Van maandag tot en met zaterdag, kunt u vanaf 20:00 uur uw auto op de Albert Cuypmarkt parkeren. Op zondag kunt u de hele dag op zowel de markt als in de buurt gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Saray bevindt zich 50 meter van de halte ‘Albert Cuypmarkt’, waar trams 16 en 24 stoppen. Met deze trams kunt u het restaurant zonder overstappen vanuit Centraal Station bereiken.